Vinterskoven’s Intriger

Hvad er Vinterskoven’s Intriger

I den nordligste del af Vinterskoven ligger Nyravnstad, en lille handelsstad som flere grupperinger kalder hjem. Byen overlever igennem sin garde af frifolk og en konstant strøm af eventyrer, der kommer for at finde eftertragtede fragmenter, som dukker op i skoven. Det siges at der i denne del af skoven ligger nogle ældgamle katakomber fra fordums tid.

Ikke langt fra byen, ligger en druide lund som elverne kalder hjem. Her samles magien fra de underliggende ruiner og krystalliseres. Faren er dog nær, orkerne har slået rod, lokket af skovens skjulte skatte.

Hvem er det til?

Vinterskoven’s Intriger har et fokus på at give plads til både unge som gamle, dog med et særligt fokus på 8-15 årige. Vi spiller den 3. lørdag i måneden og du kan finde de præcise datoer i vores kalender.

Kom og tag med på eventyr og udforsk Vinterskoven’s hemmeligheder, hvem ved hvad du kan finde! Eller kom og skab dit eget eventyr, vi giver gerne en hånd!

Hvis det lyder spændende så kom og vær med næste gang!

I Vinterskoven’s Intriger kan du udforske Nyravnstad og dets mange hemmeligheder, men pas på med at blive uvenner med kroen!
  • Tidspunkt: Vi spiller den 3. lørdag i hver måned (husk dog at tjekke kalenderen)
  • Pris: Deltagelse til Vinterskoven’s Intriger vil være gratis, for at det kan lykkedes håber vi dog at du kunne tænke dig at blive medlem af foreningen.
    • Bemærk: Hvis man har lyst til at indgå som frivillig (18+) så kan man deltage i fælles bålhygge før og efter!
  • Start: Vi starter med indtjek fra kl. 10:00-10:45 på Fredtoften. Derefter er der Breifing og spilstart kl. 11:00.
  • Slut: Vi har spilstop kl 16:00 og der er derefter debreifing og oprydning. Vi er senest færdig kl 16:30.
  • Mad og drikke: husk at medbringe en madpakke og en drikkedunk, vi har mulighed for genopfyldning af vand og lidt snacks.
udlånt fra Nirahambogen.dk

Historien

Vinterskoven ligger på imellem elverskoven Santilia mod vest, menneskeriget Emyr mod øst og Rustbjergene mod nord. Skoven har lidt under utallige års stridigheder, men nogle små byer formår stadig at kalde skoven deres hjem.

I den nordligste del af Vinterskoven ligger en lille handelsstad, Nyravnstad. Staden er knudepunkt for handel i området og har det med at tiltrække eventyrer, gode som onde. Byen huser en række forskellige grupper med hver deres formål, men der er ingen officiel leder. Der er dog én ting, som de fleste tør ikke udfordre – kroen. Når faren nærmer sig samler byen sin garde af frifolk “Ravnene” for at stå imod truslerne fra skoven.

Trusler er der massere af, ikke blot dukker der væsener frem i skoven så rygtes det at at orkklanen Grish Naku fra rustbjergene har slået sig ned i nærheden, udsendt af orkernes sorte råd. Ingen (levende) ved hvad orkerne søger, men det siges at denne del af skoven ligger på katakomber fra fordums tid – hvad kan de mon gemme?

Skoven er fuld af stærk magi og ikke langt fra byen ligger en druide lund hvor krystaller gror. Lunden beboes af en flok elvere fra Silvanis famlien og druiden Emrys Hjorteblod. Sammen søger elverne at besvare et ældgammelt mysterie hvorfor elverne blev tvunget til at forlade skoven for årtusinder siden.

Ravnene!
Druide lunden!
Udkigsposten!

Handelsbyen Nyravnstad

I byen Nyravnstad finder du ikke kun tag over hovedet, men du kan også tage forbi den lokale kro og høre nogle af alle krofatter’s bedrifter. Eller tag forbi smedjen og tjen nogle skilling, men pas på det er vist ikke alle som har det hele på det rene.

Byen har intet officielt overhoved og er fyldt med forskellige grupperinger, der alles slogs om magten. Dog når faren truer samles byens frivillige garde under navnet “ravenene” og holder byen sikker.

Druide lunden

I druide lunde krystalliserer skovens magi sig i røde krystaller som vokser ud af jorden. Lunden beboes af en flok elvere fra Silvanis familien og druiden Emrys Hjorteblod. Elverne er fornyligt komme til skoven i søgen på at opklare hvad der fik deres forfædre til at forlade området for årtusinder siden.

Det siges også at en alkymist har slået sig ned i lunden med alle hans mystiske drikke. Skal du være med til hans næste eksperiment?

Orkernes udkigspost

Orkklanen Grish Naku er blevet udsendt af orkernes sorte råd og har slået sign nær Nyravnstad. Selvom Ravnene har prøvet at jage orkerne bort så er det forsat ikke lykkedes, og byen har måtte ty til alle metoder for at overleve deres nye naboer.

Orkerne virker til at være på jagt efter skovens skjulte skatte og de lader intet stå i vejen for dem og deres opgave. I ny og næ kan man høre skrig fra deres udkigspost i det de er ved at skaffe sig nye informationer, eller måske bare fordi de nyder det.